headerphoto

Tapijt reinigen

Met onze professionele tapijtreinigingsmethode zijn wij in staat om vervuilde vloerbedekking en tapijten weer een frisse en schone uitstraling te geven.

Wij gebruiken o.a de methode 'sproei-extractie' (ook wel 'diep stomen' genoemd). Water wordt samen met een reinigingsmiddel in het tapijt gesproeid met een krachtige machine. Het soort reinigingsmiddel wordt aangepast aan de vloerbedekking: voor wol een wolveilig middel, voor synthetisch een ander middel, voor zeer vuile tapijten een extra sterk middel.
Het water met reinigingsmiddel wordt in het tapijt 'gemasseerd' en hierna wordt het vuile water er meteen uitgezogen.
Het is de meest grondige en effectieve methode die er bestaat.

De door ons gebruikte middelen zijn niet schadelijk voor mens, huisdier en milieu.
De vloerbedekking kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen.

100% biologisch en milieu vriendelijk.
Met bovenstaande methoden is The Global Bedrijfsdiensten in staat vrijwel alle vervuilingen uit uw tapijt, kleden en meubels te krijgen zoals vet, olie, verf, kauwgom en viltstift. Bijkomend voordeel is dat, er nauwelijks chemicaliŽn aan te pas komen zodat de beschermlaag van het tapijt niet wordt aangetast.

Vloeronderhoud
Marmoleum, parketvloeren worden door ons gereinigd en weer geconserveerd middels twee of drie waslagen. Deze waslagen kunnen een halfmatte of een hoogglans uitstraling krijgen. Periodieke onderhoud van plavuizen geschiedt door middel van een schrobmachine.